WatchMojo: Top 10 personaje feminine sexualizate inutil

  de Special Arad | 22 August 2015, 1:37 PM | Film | Pop Culture

  0

  Cunoscătorii știu: cele mai interesante clasamente ce vizează lumea filmului sunt făcute de WatchMojo.com. Nu atât datorită conținutului acestor top-uri (pentru că nu tot timpul putem fi de acord cu toții), ci mai ales datorită modului interesant cum sunt realizate și prezentate aceste mini-emisiuni web. Însă uneori se bagă în locuri unde, din câte se pare, chiar nu e de nasul lor… și un exemplu ar fi următorul:

  Top 10 personaje feminine sexualizate inutil  –  cam lesne de înțeles că ideea aparține unei femei… având în vedere faptul că vocea de fundal din videoclip este a unei femei (care e aceeași, de fapt, tot timpul) și nu în ultimul rând… pentru că e greu de crezut că unui bărbat i-ar fi trăsnit din mintea guvernată de un alt organ o asemenea tâmpenie. La urma urmei, vorbim de filme din mainstream și nu de filme artistice… dar, să vedem care sunt argumentele site-ului WatchMojo…

  În prima fază, cei care au realizat clasamentul s-au gândit să excludă acele personaje care TREBUIAU să fie sexy din start, pentru că așa au fost gândite personajele. Vezi Catwoman. În schimb… se pare că au uitat de acest aspect când au inclus-o în Top 10 pe Scarlett Johanson în rolul Black Widow… care putea TREBUIA să fie muuuuuult mai sexy, precum în benzile desenate. Ar mai fi Milla Jovovich… cum adică „sexualizată” fără motiv? TOCMAI de asta a fost aleasă pentru acest rol… pentru că Milla Jovovich! Ori Lara Croft! Come on… Lara Croft inutil de sexy??!

  Anywhore… să vedem clasamentul WatchMojo (VEZI VIDEO mai jos):

  10. Leeloo (Milla Jovovich) – Al cincilea element

  fifth1

  9. Ginger Knowles (Halle Berry) – Swordfish

  halle berry topleess

  8. Christmas Jones (Denise Richards) – 007: The World Is Not Enough

  denise richards wet t-shirt

  7. Loana (Raquel Welch) – One Million Years B.C.

  raquel-welch

  6. Leia Organa (Carrie Fischer) – Star Wars VI: Return of the Jedi

  slave-leia-organa

  5. Black Widow (Scarlett Johanson) – The Avengers

  why-scarlett-johanson-as-black-widow-needs-to-get-sexier-376424

  4. Tinker Bell – Peter Pan / Hook

  tinker bell

  3. Lara Croft (Angelina Jolie) – Tomb Raider

  angelina-jolie-tomb-raider-wallpaper-3287-desktop-wallpapers

  2. Lola Bunny – Space Jam

  tumblr_lu09bzJcoA1qajkd8o1_1280

  1. Mikaela Banes (Megan Fox) – Transformers

  Megan Fox Transformers

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.