Vukcevic ratează prima parte a cantonamentului din Antalya! Este infectat cu COVID-19

  de Lucian Dănilă | 3 January 2022, 8:46 PM | Sport

  0

  Marko Vukcevic ratează pria parte a cantonamentului din Antalya. Jucătorul din naționala Muntenegrului s-a infectat cu Covid-19 în perioada Crăciunului și se află în izolare.

  „Am vorbit cu el și se pare că s-a infectat în perioada Crăciunului. Trebuie să stea 14 zile în izolare după care revine la echipă în cantonamentul din Antalya. Se simte bine, nu sunt probleme, dar trebuie să treacă această perioadă de izolare”, spune Gyuszi Balint, antrenorul echipei UTA.

  Brazilienii Erico și Roger, dar și rusul Shlyakov sau albanezul Batha, vor face joncțiunea cu echipa la București, miercuri dimineață. Ei au avut probleme legate de procurarea biletelor de avion din cauza restricțiilor din diferite țări.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.