luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Vukcevic, entuziast înainte de întâlnirea cu Hagi! „E plin de energie”

  de Lucian Dănilă | 18 noiembrie 2021, 6:13 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Gyuszi Balint, antrenorul echipei UTA, spune că jucătorii din lotul arădenilor care au fost convocat la loturile naționale în această perioadă de pauză competițională a echipelor de club, s-au întors cu stări diferite de la jocurile la care au luat parte.

  Muntenegreanul Marko Vukcevic se întoarce la echipa de club după ce a evoluat în meciul carierei sale. Muntenegru a reușit un rezultat de egalitate de Olanda (n.r. Țările de Jos), iar Marko a fost integralist în acel joc. Fotbalistul Bătrânei Doamne a avut o evoluție solidă în fața unor fotbaliști de la echipe foarte mari ale lumii așa cum sunt Depay și Luuk de Jong de la Barcelona, Van Dijk de la Liverpool, De Vrijs și Dumfries de la Inter sau Wijnaldum de la PSG. Din păcate pentru el, Vukcevic nu a mai fost folosit și la jocul cu Turcia, pierdut de Muntenegru cu 1-2.

  „Vukcevic a venit entuziast de la convocarea la echipa națională a Muntenegrului. E plin de energie. A fost protagonist al rezultatului pozitiv din Muntenegru – Olanda, iar el a avut o evoluție foarte bună. Pentru noi acestea sunt semnale bune. Totodată, pentru UTA e bine că Marko nu a jucat și marți, cu Turcia, fiindcă e la un nivel de prospețime bun în vederea meciului cu Farul”, spune Balint.

  După ce i-a avut în față pe fotbaliștii naționalei batave, sâmbătă, Marko Vukcevic îl va avea ca adversar pe un fost fotbalist de legendă, Gheorghe Hagi, antrenor și patron al grupării Farul Constanța.

  Nu în aceeași situație este David Miculescu. Tânărul fotbalist al echipei UTA a evoluat timp de 66 de minute contra Italiei la naționalele Under 21. România a pierdut acel joc cu 4-2 după ce în minutul 40 conducea cu 2-0, David fiind implicat la ambele goluri ale României. Miculescu a fost înlocuit chiar de adversarul său de sâmbătă, Alexi Pitu.

  „Miculescu este destul de obosit. A jucat, a făcut un efort foarte mare în acel meci și este un pic dezamăgit pentru desfășurarea și deznodământul jocului. Dar, sunt convins că își va reveni foarte repede, cel puțin din punct de vedere fizic, iar din punct de vedere mental va putea face această trecere la ceea ce înseamnă obiectivul nostru în meciul de la Constanța. La Isac nu se poate pune problema lipsei de prospețime, dar este dezamăgire la ambii. Spre norocul nostru, vorbim despre băieți inteligenți, care se vor conecta rapid la obiectivul nostru din următorul meci”, a continuat Balint.

  UTA pleacă spre București în această seară, unde se și antrenează mâine. Maine la orele amiezii va pleca spre Constanța, iar sâmbătă, de la ora 15 are loc jocul din prima etapă a returului, Farul – UTA, meci televizat de Digisport 1, Looksport și Telekomsport.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.