luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Vremea. Urmează ploi torențiale, fulgere și există condiții de grindină

  de Special Arad | 5 mai 2018, 10:23 AM | Știri Arad

  1

  Din păcate, vremea urmează să se strice în acest weekend! Temperaturile vor scădea, vor fi ploi torențiale, tunete, fulgere și condiții de grindină. Aceste schimbări vor cuprinde aproape toată România.

  Meteorologii ANM anunță că în cele două zile (sâmbătă și duminică) o undă depresioară slab organizată va aduce averse de ploaie însoțite de descărcări electrice și de grindină de dimensiuni mici pe arii extinse în jumătatea vestică a țării și cu totul izolat în rest.

  La începutul averselor își vor face apariția și unele intensificări ale vântului care vor luă trecător aspect de vijelie. Cu toată această creștere a instabilității atmosferice, temperaturile vor rămâne încă la valori foarte ridicate pentru această perioadă a anului (mai ales sâmbătă), când maximele termice vor urcă din nou până spre 30-32 de grade Celsius în jumătatea de vest a teritoriului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.