Volkswagen Golf confiscat după ce șoferul a fost prins în flagrant aruncând deșeuri pe marginea drumului județean

  de - | 6 June 2022, 7:55 PM | Regional

  0

  Camerele de supraveghere video montate pe marginea drumurilor județene din județul vecin, Bihor, continuă să facă „victime”.

  Consiliul Județean Bihor a anunțat, luni, că în cursul lunii trecute au fost surprinse cu ajutorul camerelor de supraveghere patru persoane care au aruncat deșeuri pe marginea drumurilor județene, acestea fiind identificate de Poliția Bihor și sancționate de comisarii Gărzii de Mediu cu amenzi în valoare totală de 70.000 lei.

  „Uneia dintre persoanele amendate i-a fost indisponibilizat autovehiculul”, se arată în comunicatul CJ Bihor, care a pus la dispoziție și imagini video care au stat la baza luării măsurilor de sancționare a șoferilor.

  Șoferul unui Volkswagen Golf și o pasageră au oprit pe marginea unei șosele, fiind surprinși de camerele de supraveghere. În urma anunțării unui echipaj de Poliție aflat în zonă, practic acesta a realizat un flagrant. „Mașina a fost confiscată deoarece fapta a fost surprinsă în flagrant”, a declarat pentru ebihoreanul.ro Bianca Firezar, consilier în cabinetul președintelui CJ Bihor, Ilie Bolojan.

  Mai multe detalii pe ebihoreanul.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.