sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Visul arădenilor la Vocea României s-a spulberat. Și al doilea concurent, Raul Nica, a părăsit concursul

  de Raluca Medeleanu | 11 noiembrie 2023, 11:17 AM | Monden

  0

  La ediția din acest an a concursului Vocea României au participat și doi tineri talentați din Arad: David Mihuț și Raul Nica. Din păcate însă, deși au avut un început foarte promițător, nu au reușit să treacă mai departe în competiție.

  David Mihuț are 17 ani, este elev la Colegiul de Arte din Arad. Pe lângă talentul vocal, el știe să cânte și la chitară și pian, fiind pasionat mai ales de vechile șlagăre de dragoste. La Vocea României, el a făcut parte din echipa lui Smiley, însă a părăsit competiția la finalul emisiunii de săptămâna trecută.

  Raul Nica are 16 ani, este elev la Colegiul Național „Moise Nicoară” din Arad și arădenii îl cunosc mai ales din trupa rock Ribozom, care a devenit tot mai populară pe plan local, cântând la diferite festivaluri. La Vocea României, el a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă, însă nici Raul nu a mai reușit să treacă mai departe, în cadrul ultimei emisiuni, de ieri. Deși duetul dintre el și Dana Baldovici a fost aplaudat în picioare de întreaga sală, Dana a fost aleasă să rămână în concurs.

  Iată duelul dintre Raul și Dana:

  Iată și duelul de săptămâna trecută, dintre David și Ioana Neagu:

  Emisiunea de vineri s-a încheiat într-un mod nemaiîntâlnit pentru Vocea României

  Emisiunea de vineri seară a fost însă cu final atipic. Pentru prima dată la Vocea României, o concurentă a luat decizia să părăsească concursul: „În condițiile de față, cred că cel mai bine este să mă retrag din concurs. Aleg acest lucru asumat”. Acest lucru s-a întâmplat la duelul dintre Irina Florea și Norig când la finalul melodiei, lucrurile au luat o întorsătură dureroasă pentru una dintre concurente.

  Antrenorii și-au dat seama că ceva nu este bine, urmând să afle că Irina Florea se confruntă cu o problemă serioasă de sănătate.

  Prin urmare, Irina Florea a luat o decizie care nu s-a mai întâlnit la „Vocea României”, și anume, de a se retrage. „Nu a câștigat nimeni între Norig și Irina, pentru că Irina nici măcar nu a intrat într-o competiție”, mai spune Tudor Chirilă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.