duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Acoustic Night” la Filarmonică, cu Raul Nica, Katia Florea și alți participanți la „Vocea României” și „Românii au talent”

  de Special Arad | 23 mai 2024, 3:50 PM | Cultură | Știri Arad | Topic special

  0

  Raul Nica și Katia Florea (foto: Pro TV)

  În data de 8 iunie, ora 19, în sala Filarmonicii Arad va fi un eveniment muzical de excepție: un concert acustic susținut de Raul Nica și Katia Florea, ambii cunoscuți pentru participarea lor la „Vocea României”.

  Concertul, organizat cu sprijinul Primăriei Arad și al Centrului Municipal de Cultură Arad (CMCA), va aduce pe scenă piese rock și pop cunoscute, reinterpretate într-un stil acustic inovator de către Raul Nica și Katia Florea, alături de o trupă de instrumentiști talentați.


  Atmosfera va fi completată de performanțele invitaților speciali: Mădălina Boroneanț, Rania Petricescu (participantă la „Vocea României”) și Ana Maria Moldovan (participantă la „Românii au Talent”).

  Intrarea va fi liberă, însă pentru a asigura un loc, fiecare participant trebuie să completeze un formular de rezervare disponibil aici.

  Acoustic Night - Raul Nica și Katia Florea

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.