sâmbãtã, 9 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Unul dintre arădenii de la Vocea României a părăsit competiția. N-a fost ales de Smiley

  de Special Arad | 4 noiembrie 2023, 11:03 AM | Monden | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  (foto: Vocea României/Facebook)

  David Mihuț, unul dintre arădenii care a participat la emisiunea Vocea României, a părăsit competiția în urma duelurilor de sâmbătă seara. Arădeanul, în vârstă de 17 ani, elev la Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi”, făcea parte din echipa Smiley, care a avut pe scenă patru reprezentanți.

  O confruntare a fost între David Mihuț și Ioana Neagu, iar cealaltă i-a avut ca protagoniști pe Vlad Musta și Alex Maxim. Toți au cântat senzațional, iar Smiley nu a avut de luat decizii deloc ușoare, însă a ales să meargă mai departe alături de Ioana și Alex.

  Aradul mai are însă un reprezentant la Vocea României. Este vorba despre Raul Nica, în vârstă de 16 ani, elev la Colegiul Național „Moise Nicoară”. Arădeanul face parte din echipa lui Tudor Chirilă și este, totodată, membru al trupei rock Ribozom.

  Citește și: Arădeanul Raul Nica, un adolescent de 16 ani, elev la „Moise Nicoară”, a rupt scena „Vocea României” cu o piesă rock. A întors patru scaune și a ajuns în echipa lui Tudor Chirilă

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.