miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Vocalistul trupei Pact, arădeanul Leo Iorga, o nouă operație. Cancerul a recidivat

  de Special Arad | 10 iulie 2015, 8:26 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Leo Iorga, vocalistul trupei Pact, a ajuns din nou pe mâna medicilor după ce cancerul a recidivat. Artistul s-a operat în urmă cu o săptămână, iar joi a mulţumit public echipei care a efectuat intervenţia chirurgicală şi care l-a îngrijit. În anul 2014, Leo Iorga a fost tratat pentru cancer.
  Leo Iorga a fost obligat să se opereze din nou întrucât cancerul a recidivat. „Au apărut complicaţii cu afecţiunea lui mai veche”, au precizat pentru Click! surse

  Cântăreţul a publicat joi un mesaj de mulţumire medicilor de la Spitalul Fundeni şi de la Institutul Parhon din Bucureşti.

  Dragi prieteni, Domnul fie lăudat! Azi e o săptămână de la operaţie prin care am trecut cu bine. Doresc să mulţumesc public echipei de specialişti în chirurgie Dr. Victor Tomulescu, Dr. Cristian Blăjuţ, Conf. Dr. Droc, Dir. Carmen Orban – Spitalul Clinic Fundeni şi echipei de specialişti endocrinologi Prof. Dr. Corin Badiu şi Dr. Simona Jercălău – Institutul Parhon, precum şi specialiştilor în imagistică medicală Dr. Dan Hortopan şi Dr. Mircea Medrea. Abia aştept să ne revedem la concerte, alături de colegii mei de la Pact!”, a scris Leo Iorga pe Facebook.

  Artistul nu a precizat în mesajul său despre ce fel de intervenţie chirurgicală este vorba.

  Anul trecut, artistul a urmat un tratament pentru cancer şi s-a operat la cap, unde a fost descoperit o tumoră. Rezultatele au fost excelente, iar analizele medicale au arătat că Leo Iorga s-a vindecat.

   

   

  sursa: rtv.ro

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.