Arădeanul Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact B, a murit la doar 54 de ani

  de Alin Olteanu | 2 noiembrie 2019, 12:59 PM | Music | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Muzicianul Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact B, în vârstă de 54 de ani, a murit!

  „Acum 5 minute, colegul meu de trupa LEO IORGA a plecat spre o lume mai buna…DUMNEZEU SA-L IERTE! Va ramane in inimile noastre pentru totdeauna.”, a scris Adrian Ordean.

  În 2011, Leo Iorga a fost supus pentru prima dată unei operaţii de îndepărtare a unei tumori la plâmân. Prima întrebare a lui Leo adresată doctorului, după ce şi-a revenit din anestezie, a fost: “Când pot cânta?”. Şi, după şase luni, s-a reîntors pe scenă.

  Citește aici: Arădeanul Leo Iorga luptă din nou cu cancerul. Familia și prietenii au început o strângere de fonduri pentru operație

  Dar boala a recidivat, localizându-se la cap, apoi a afectat din nou plămânul. A trecut prin mai multe operaţii şi le-a trecut cu încredere şi curaj, suportând efectele dureroase ale chimioterapiei, a încercat vaccinul cubanez şi a apelat şi la imunoterapie.

  Sursa foto: Revista Teo

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.