Arădeanul Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact B, a murit la doar 54 de ani

  de Alin Olteanu | 2 November 2019, 12:59 PM | Muzică | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Muzicianul Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact B, în vârstă de 54 de ani, a murit!

  „Acum 5 minute, colegul meu de trupa LEO IORGA a plecat spre o lume mai buna…DUMNEZEU SA-L IERTE! Va ramane in inimile noastre pentru totdeauna.”, a scris Adrian Ordean.

  În 2011, Leo Iorga a fost supus pentru prima dată unei operaţii de îndepărtare a unei tumori la plâmân. Prima întrebare a lui Leo adresată doctorului, după ce şi-a revenit din anestezie, a fost: „Când pot cânta?”. Şi, după şase luni, s-a reîntors pe scenă.

  Citește aici: Arădeanul Leo Iorga luptă din nou cu cancerul. Familia și prietenii au început o strângere de fonduri pentru operație

  Dar boala a recidivat, localizându-se la cap, apoi a afectat din nou plămânul. A trecut prin mai multe operaţii şi le-a trecut cu încredere şi curaj, suportând efectele dureroase ale chimioterapiei, a încercat vaccinul cubanez şi a apelat şi la imunoterapie.

  Sursa foto: Revista Teo

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.