miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Vloggerul Alexandru Bălan, cel care incita la violarea minorelor, a fost reținut

  de Special Arad | 10 iunie 2020, 8:27 AM | Naţional

  0

  Captură video

  Vloggerul Alexandru Bălan, cel care incita la violarea minorelor, a fost reținut, după ce a fost audiat! Bălan, cu peste 850.000 de urmăritori pe Youtube, a fost audiat la Secția 9 de Poliție, iar anchetatorii au decis reținerea lui pentru 24 de ore. Miercuri, vloggerul va fi dus în fața judecătorilor cu mandat de arestare preventivă.

  „Eu, daca nu eram în nicio relație cu nimeni, vă spun sincer, cât de sincer posibil, f***** toate copilele de 15, de 16 ani, credeți-mă pe cuvânt! La modul cu picioare-n gură, s-o scuipi în gură, sa-i zici „cine-i tăticul tău?’, să-i dai cu palme, s-o ții cu capul de pereți, să-i pui piciorul pe față. Eu am niște fetișuri mai ciudate, sții, gen, adică ăleia se vedea că-i place șarpele. Credeți-mă, astea nu trebuie iertate!”, a spus Bălan pe canalul său de Youtube.

  sursa: stiripesurse.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.