sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O parte din cartierul Vlaicu rămâne fără apă caldă și astăzi

  de Special Arad | 8 august 2020, 10:13 AM | Știri Arad

  0

  Reabilitarea reţelei de transport şi distribuţie a energiei termice în cartierul Aurel Vlaicu a început joi și trebuia să fie finalizată vineri. CET Hidrocarburi anunță însă că lucrările s-au prelungit, până sâmbătă seara.

  „În urma notificării primite din partea constructorului, de apariție a unor lucrări neprevezute în cadrul proiectului de investiţie a Primăriei Municipiului Arad de reabilitare a reţelei de transport şi distribuţie a energiei termice, CET HIDROCARBURI anunţă utilizatorii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare prelungirea întreruperii furnizării energiei termice pentru apa caldă de consum, pentru consumatorii din cartierul Aurel Vlaicu, arondați punctelor termice PT 2/I și PT 8V, până sâmbătă 08.08.2020, ora 18:00.

  Vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat, şi vă mulţumim pentru înţelegere”, anunță compania CET Hidrocarburi.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.