Vladimir Putin: „Nu ne este frică de NATO”

  de Special Arad | 17 aprilie 2014, 4:49 PM | Internaţional

  0

  Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat joi că nu-i este frică de NATO, răspunzând comentariului unui jurnalist care a prezentat Alianţa Nord-Atlantică drept o “tumoare canceroasă” în creştere, relatează AFP.

  “Nu ne este frică. Mie nu mi-e frică şi nu trebuie să-i fie frică nimănui”, a declarat Putin, răspunzând unei întrebări adresate de către jurnalistul Dmitri Kiselev, în cursul sesiunii televizate de întrebări.

  “Putem să le înăbuşim cu toţii, de ce vă este frică?”, a adăugat preşedintele.

  “Blocul NATO se dezvoltă ca o tumoare canceroasă”, a declarat anterior Dmitri Kiselev, invitându-l pe Putin să-şi spună părerea pe această temă, potrivit realitatea.net.

  Jurnalistul, animator al unei emisiuni duminicale care are un ton puternic antioccidental pe postul public rus, a fost numit în decembrie, de către Putin, la conducerea unei noi entităţi a audiovizualului rus extern.

  În martie, când criza ucraineană s-a transformat într-o confruntare geopolitică Est-Vest, el a subliniat, pe post, că Rusia rămâne “singura ţară din lume capabilă să transforme Statele Unite în cenuşă radioactivă”.

  Kiselev se află, din martie, pe lista cu ruşi vizaţi de sancţiuni a Uniunii Europene – după alipirea la Rusia a Peninsulei ucrainene Crimeea -, în calitate de “figură-cheie a propagandei guvernamentale”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.