duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Vlad Craioveanu a părăsit postul lui Sârbu şi Tucă. Revine în „familia PRO”, doar că la Digi FM

  de - | 20 iunie 2021, 3:26 PM | Naţional | Radio

  0

  (foto: PaginadeMedia.ro)

  Omul de radio Vlad Craioveanu se va auzi la staţia RCS, după ce a lăsat Smart FM – post deţinut de Adrian Sârbu şi Marius Tucă. Craioveanu va prelua, de luni, 21 iunie, tronsonul de după-amiază, de la 14:00 la 17:00, scrie PaginadeMedia.ro.

  Până acum, Doru Oprişan ocupa tronsonul 14:00-17:00. Din informaţiile Paginademedia.ro, acesta a părăsit postul şi s-a mutat în Stockholm.

  „El va avea o emisiune fără nume, în care umorul fin va completa informaţia, fără a o complica, şi unde muzica va face lin trecerea de la ziua de lucru la starea de seară”, spun reprezentanţii postului.

  Craioveanu a fost şi pe TV o perioadă, la Aleph News (post lansat de Adrian Sârbu). Emisiunea „Ochii pe mine”, talk-show pe care Aleph News îl difuza încă de la lansarea staţiei, a fost scos din grila staţiei în luna aprilie.

  Vlad Craioveanu a devenit celebru la postul ProFM, pe care l-a părăsit după șase ani, în 2005, trecând la Radio Guerrilla. A urmat apoi Radio 21, VibeFM, Radio Tanănana și Smart FM.

  Digi FM face parte din RCS-RDS, companie care deține și postul de radio ProFM.

  „Am venit pentru colegi vechi, cu viziuni noi. Pentru anvergura instituţiei şi pentru că impărtăşesc aceeaşi ideologie cu oamenii de aici. Am venit pentru că aveam chef să stau de vorbă cu românii şi după-amiază. Să iau pulsul României şi după muncă. Cel mai important este că am venit. Ca să ştii”, a declarat Vlad Craioveanu pentru PaginadeMedia.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.