joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Vlad Botoș, în comisiile IMCO și REGI

  de - | 11 iulie 2019, 12:45 PM | Comunicate contra cost

  0

  Vlad Botoș, europarlamentar al Alianței USR PLUS și președinte al USR Arad, va face parte din comisiile IMCO și REGI ale Parlamentului European. Comisia IMCO are în atribuții piața internă și protecția consumatorilor, în timp ce REGI vizează dezvoltarea regională.

  Vlad Botoș, președinte USR Arad: „Sunt foarte bucuros pentru faptul că voi activa ca membru plin în comisia IMCO și ca supleant în REGI. Spun asta pentru că ambele comisii au atribuții care îi privesc direct și nemijlocit pe cetățenii pe care îi reprezint.

  În special comisia IMCO este importantă prin competențele sale de reglementare a comerțului comunitar și a protecției consumatorului. Voi depune eforturi pentru ca drepturile românilor, în calitate de cumpărători și consumatori de produse europene să nu fie afectate.

  Au fost anumite situații în care s-a dovedit că produse comercializate în piețele din estul Uniunii au fost inferioare celor vândute în occident. Tocmai de aceea, există acum o linie de reglementare care își propune să sancționeze aspru asemenea practici. O voi susține și de asemenea voi susține orice alte reglementări care să construiască o piață echilibrată


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.