joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Vlad Botoș, împreună cu colegii din USR, cere Austriei, la Viena, să renunțe la veto-ul cu privire la aderarea României la Schengen (P)

  de - | 5 decembrie 2023, 9:18 AM | Comunicate contra cost

  0

  Europarlamentarul USR Vlad Botoș și deputatul Dan Barna, vicepreședinte al ALDE și al USR, împreună cu europarlamentarul bulgar Ilhan Kyuchyuk, copreședintele ALDE, și Helmut Brandstätter, deputat în Parlamentul Austriei, membru în Comisia de afaceri externe, au susținut astăzi o conferință de presă la Viena, în fața Ministerului austriac de Interne, pentru a-i cere ministrului de Interne Gerhard Karner să renunțe la veto-ul cu privire la aderarea României și a Bulgariei la Spațiul Schengen.

  „Am făcut toate demersurile posibile la Bruxelles, am făcut tot ce ține de noi, de USR, în țară, iar acum îmi îndrept atenția spre capitala Austriei. România a îndeplinit toate criteriile tehnice încă de acum 12 ani pentru a intra în Schengen. Nu există niciun motiv pentru care Austria să continue să-și mențină veto-ul cu privire la intrarea țării noastre în Schengen”, a declarat europarlamentarul Vlad Botoș.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.