Vivi Fizidean, condamnat la peste 6 ani de închisoare pentru trafic de droguri și trafic de minore!

  de Tudor Bogdan | 28 noiembrie 2017, 12:48 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  Știri Arad. Celebru prin urbe, Ioan Vivi Fizidean s-a „remarcat” și în această vară după ce a fost reținut de procurori. Fizidean Ioan Vivi era acuzat atunci de trafic cu cannabis, cocaină și pastile Ecstasy, precum și trafic de minore.

  Procurorii DIICOT Arad împreună cu ofițerii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Arad l-au găsit pe Fizidean cu două minore, care erau folosite în scopul exploatării sexuale, iar asupra sa avea și cantitate de cannabis. Minorele se aflau într-o stare deplorabilă, interlopul oferindu-le acestora droguri. Fetele erau duse la un salon de masaj erotic din Arad unde era locul de selecție al clienților.

  A fost reţinut preventiv în Centrul de reţinere şi arestare preventivă din cadrul Inspectoratului Judeţean de poliţie Arad, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 23.08.2017 şi până la data de 21.09.2017, inclusiv.

  Apoi, Curtea de Apel Timișoara a admis contestaţia formulată de inculpatul Fizidean Ioan Vivi împotriva încheierii penale din data de 18 septembrie 2017, pronunțată de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad prin care s-a dispus prelungirea arestării preventive faţă de inculpatul Fizidean Ioan Vivi. Curtea a dispus înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu faţă de inculpatul Fizidean Ioan Vivi, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 21 septembrie 2017 până la data de 20 octombrie 2017 inclusiv.

  Surpriză, însă: Fizidean a fost din nou ridicat de polițiști pentru că a încălcat măsura arestului la domiciuliu. Acesta a încercat printr-un intermediar să ia legătură cu una dintre părțile vătămate în încercarea de a o face pe aceasta să își schimbe declarația dată în fața procurorilor DIICOT.

  Acum a venit și sentința: Ioan Vivi Fizidean a fost condamnat la 4 ani și jumătate de închisoare, la care se mai adaugă peste 600 de zile, deci acesta va sta mai bine de șase ani după gratii.

   

  CITEȘTE CU CLICK PE TITLUL DE MAI JOS:

  Interlopul Vivi Fizidean este dus acum în arestul IPJ Arad! Cum a încălcat măsura arestului la domiciliu

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.