sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Vitamină fatală”, administrată de Administrația Aradului cârtițelor arădene

  de Raluca Medeleanu | 27 martie 2015, 5:06 PM | Pamflet | Topic special

  6

  Iată că a venit primăvara, dar nu tuturor arădenilor li se dă șansa să se bucure de cerul senin și de razele de soare. În timp ce noi, cei norocoși, admirăm florile îmbobocite și ne lăsăm chipul mângâiat de suflarea călduță a vântului de afară, niște locuitori mai „underground” ai orașului, de pe malul Mureșului, trăiesc clipe de coșmar, dându-și ultima suflare.

  Haideți să păstrăm un moment de reculegere pentru cârtițele Aradului, a căror drept fundamental la viață le este încălcat cu atâta brutalitate. Administrația municipiului le-a invadat, zilele acestea, căsuțele întunecate, inundându-le cu substanțe otrăvitoare.

  Oh, viață crudă. Mult prea crudă…

  teren otravit malul muresului arad (1) teren otravit malul muresului arad (2) teren otravit malul muresului arad (4)

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. ar fi mult mai util pentru aradeni ca administratia orasului sa se ocupe de probleme pe care le simte tot aradeanul,cum ar fi starea trotuarelor din centrul orasului(perpendiculare pe bd.)situatia cainilor fara stapan si curatenia parcurilor,decat omorarea cartitelor ,pe care nu le vede nimeni(traind sub pamant)si nici nu fac cine stie ce paguba-la ce?

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.