Viral pe facebook: „Cască ochii în plm” la Kaufland

  de - | 11 mai 2018, 11:10 AM | LOL

  1

  O fotografie care prezintă eticheta cu informaţii despre fasolea vândută aparent la un magazin Kaufland din Bucureşti a devenit virală pe Facebook. Motivul? Textul tipărit în dreptul ţării de orgine a produsului. Fotografia a fost publicată pe Facebook joi seară şi prezintă eticheta pentru un pachet de 500 de grame de fasole proaspătă, vândut cu 9,99 de lei. Nimic în neregula până aici. Partea amuzantă apare când vrei să afli ţara de orgine a produsului. Detalii în postarea de pe Facebook a clientului care a descoperit „gluma“. Utilizatorul Facebook care a publicat imaginea susţine ca fost realizată în hipermarketul Kaufland Vitan.

  sursa: adevărul

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. oooooo, asta nu e nimic!

   La LIDL in Vlaicu, aveau la vanzare ceapa produsa in Romania, insa etichetele din cutie arata ca erau produse in Polonia….

   Apropo de produsele made in Romania: toata marfa este adusa din Turcia in depozitele din Bucuresti, transferate in depozitele din Resita si distribuite in magazinele Lidl ca produs Romanesc!
   Romanesti, DA, deoarece au fost aduse din Bucuresti, insa cele intrate in depozitul din Bucuresti, SUNT MADE BY TURCIA!!!

   Asa ca, e frectie la piciorul de lemn cu produse Romanesti la LIDL….

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.