Violatorul în halat din Arad, violator în serie? Alte plângeri împotriva lui Victor Boț. Nevasta și avocatul l-au părăsit

  de Special Arad | 11 June 2016, 8:52 AM | Naţional

  6

  Fapta înfiorătoare a medicului homeopat arădean, Victor Emanuel Boț , care a violat o minoră de 11 ani în cabinetul său din Constanța, a declanșat reacții din partea mai multor victime minore. După ce medicul, mare activist civic, participant la proteste pentru protecția mediului, a fost arestat pe 30 de zile, mai mulți părinți au depus plângeri la poliție împotriva lui.

  „Numărul victimelor ar putea fi mai mare, în cercul său fiind cunoscut pentru modul direct în care se apropia de copile. Surse judiciare spun că medicul Victor Boț a fost căsătorit cu fiica unui polițist constănțean, femeia părăsindu-l tocmai pentru apucăturile lui nefirești. El ar face parte însă dintr-o grupare religioasă, în care asemenea practici ar fi acceptate, acesta fiind și motivul pentru care medicul ar fi spus anchetatorilor că nu ar fi abuzat-o sexual pe fetiță, fiind vorba de metode specifice folosite în tratament”, scrie evz.ro.

  La fel ar fi procedat și cu o minoră de 7 ani pe care, după ce a scos-o pe mamă din cabinet, ar fi puso să se dezbrace, el procedând la fel, după cum a povestit ulterior micuța. Anchetatorii sunt abia la începutul investigațiilor. Ei spun că nu este exclus ca numărul victimelor doctorului Boț să fie mai mare. Chiar dacă au rețineri în a se adresa organelor de anchetă, părinții minorelor care au trecut prin cabinetul medicului sunt sfătuiți să reclame orice suspiciune pentru ca micuțele să nu rămână cu traume psihice. Se pare că o nouă plângere a fost depusă în ultimele zile,cei care au făcut-o fiind părinții unei fetițe de 12 ani.

  Mai mult, avocatul care îl apăra pe Victor Emanuel Boț a renunțat să o mai facă din motive de moralitate.

  Victor Boț este din Arad, este absolvent al Universității de Vest Vasile Goldiș, Facultatea de Medicină. Cursurile liceale le-a urmat la Liceul Elena Ghiba Birta lamijlocul anilor 90.

  CITEȘTE ȘI: 

  Violată de un medic din Arad! Fetiței de 11 ani i s-a făcut sex oral și a fost penetrată parțial

  Ce scrie Victor Emanuel Boț pe homeopatica.ro?

  „Sunt născut în Arad, pe 14 septembrie 1977. Treizeci de ani mi-am format fiinţa, având parte de cele mai potrivite ocazii să devin medic homeopat, maseur, şi nu în ultimul rând un doritor de a afla şi aplica câteva din cele mai frumoase arte ale vindecării. Din toamna anului 2007 sunt constănţean, lucrând 5 ani într-un cabinet medical individual în oraşul Negru-Vodă, unde am avut parte de multă şi diversă experienţă în domeniul tratării, consilierii şi chiar a vindecării.

  În prezent, lucrez în propriul cabinet medical, unde mă străduiesc să pun la dispoziţia fiecăruia cele mai frumoase şi interesante metode de tratament natural. Doresc să vă împărtăşesc care este modul meu de a vedea vindecarea şi educarea oamenilor doritori să aplice în viaţa de zi cu zi anumite deprinderi care să-i ajute să cunoască ce este dincolo de RUTINA acestei vieţi.

  Rutina şi Rugina sunt două bune prietene, ele fiind Reginele sedentarilor, oamenilor obişnuiţi, care au pierdut, sau sunt pe punctul de a pierde savoarea vieţii. Cu toţii ştim că suntem sedentari (cel puţin în anumite perioade din viaţă), dar puţini conştientizăm şi din aceştia şi mai puţini aplicăm cele aflate despre îmbunătăţirea stării noastre interioare, care amprentează anturajul, exteriorul fiecăruia. Boala, bolirea, zacerea la pat sunt doar momente, perioade din viaţa noastră care ţin atâta timp cât trăim conflictual anumite situaţii de viaţă, pe care le-am atras prin: – neatenţie – tăcere (“mai bine tac şi înghit asta decât să deranjez”) – sentimentul de vină – prea puţinul timp acordat propriilor necesităţi spirituale, afectiv-sentimentale – educaţia rigidizată şi rigidizantă care nu mai acoperă noile nevoi ale omului de acum – frica de a dărui din inimă tot ce e mai bun şi mai frumos în mine!

  Ca nu cumva să rămân gol interior, sau să nu primesc nimic în scimb. Orice sentiment rău (de vină, de neajuns, de incapabilitate, de frustrare, de frică, de inferioritate,etc) încolţit în noi, care prinde rădăcini şi primeşte îngrijire atentă, zilnică o perioadă, devine o vulnerabilitate, o slăbiciune, o ocazie pentru a putea fi mai bine agresaţi, folosiţi, ghidaţi în alte direcţii şi sensuri decât acelea proprii – care sunt cele mai bune, pentru că provin din sufletul nostru unic, curat şi frumos (să-mi fie iertat pleunasmul)“.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Opinia publică condamnă !!!!

   Înainte ca procurorii să adune dovezi, presa, radioul, televiziunea și FB-ul au decis: VINOVAT!!! SPÂNZURAT PUBLIC!

   Ce obicei idiot și primitiv.
   Cu tot respectul pentru libertatea presei, dar de ce naiba mai avem un sistem de justiție dacă media joacă și acest rol? Îl substituie!

   +1 voturi
   +1
   -1
    • Dragule, nu mă număr printre simpatizanții pedofiliei. Din potrivă mă oripilez la gândul că printre oamenii de care mă lovesc zi de zi pe stradă există și din ăștia cu asemenea preocupări.

     Dar, mă consider un democrat și conform unuia din principiile de bază a democrației, anume „prezumția de nevinovăție”, intr-un proces reglementat de legislația în vigoare, orice om are voie să se apere de acuzațiile pe care, atenție, „procurorii de meserie” i le aduc.

     Cum am spus anterior, ce rost mai are să întreținem un sistem judiciar, dacă Media și”Tribunalul Poporului” i se substituie.

     Ce te rog, este să te gândești cu atenție la următorul scenariu:
     Mie nu-mi place de mutra ta.
     Fac o plângere anonimă precum ca te-am văzut vânzând „iarbă” intr-un club arădean. Vin mascații și te ridică din pat si-ti pun cătușe. Presa este de față. Poze și articolele umplu internetul.
     După doi ani de procese ești declarat nevinovat.
     La orice angajare in viitor, angajatorul dând o căutare pe net, v-a citi despre tine ca ești un traficant notoriu de droguri, ce le vindeai copiilor noștri în cluburi.
     Crezi că te mai angajează cineva restul vieții tale?

     0 voturi
     +1
     -1
     • Asa e.nimeni nu va raspunde pentru bataile primite la ,,audieri” termen derivat din faptul ca dupa ancheta te audiaza cu stetoscopul daca mai traiesti si te pot schingiui in continuare.nimeni nu pateste nimic daca te nenoroceste pe viata,dupa ce stai pe arest cu tinicheaua de pedofil..asa e la noi..tot cu pulanul,denunturi anonime sau rotisorul se munceste

      0 voturi
      +1
      -1
   • Este neinteresant ce credem fiecare. Ar fi indicat să „credem” în cercuri private, în discuții cu prietenii.

    Public trebuie să așteptăm ca sistemul juridic să-și dea cu părerea în primul rând, mai ales că este un caz extrem de sensibil. La apariția verdictului se poate comenta public.

    Din nou o spun, dar este important. Nu încerc să apăr pedofilii. Încerc să apăr democrația.
    În studii pe care leam citit si ascultând oameni cu mult discernământ și cunoștință în cauză, se spune că este extrem de greu să construiești un caz doar pe mărturia unui copil. Atenție din nou!!! Nu fac aluzie la cazul de față.
    Psihologi, anchetatori specializați pe asemenea cazuri, spun că mărturiile copiilor pot fi ușor influențate de părinți,care „bănuind” presează o mărturie care să confirme propriile bănuieli.

    Din păcate dacă nu există dovezile medicale ale violului, în lumea democrată în care legea este respectată, este greu să construiești un caz ce duce la condamnare.

    Ori deja in acest caz, atât media cât opinia publică sau decis: VINOVAT!
    Și dacă nu este?

    0 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.