Vineri seara se stropește împotriva țânțarilor la Pecica

  de Special Arad | 7 July 2021, 10:15 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Stropirea împotriva țânțarilor se va efectua în acest an pe cale aeriană, în speranța unei eficiențe mai mari.

  Primăria Orașului Pecica a contractat o firmă specializată, acțiunea urmând să aibă loc vineri, 9 iulie, începând cu ora 20:00, atât în orașul Pecica, cât și în satele aparținătoare.

  Chiar dacă stropirea din avion este mai costisitoare, s-a ales această variantă pentru a obține rezultate mai bune decât acțiunile din anii trecuți, efectuate de la sol, cu termonebulizatorul.

  Cetățenii sunt rugați să închidă geamurile pe durata acțiunii, iar apicultorii să ia măsurile necesare.

  În caz de vreme nefavorabilă, acțiunea se amână la o dată anunțată din timp.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.