joi, 23 mai, 2024

Special Arad Logo

  Viktor Orban: „România ar trebui să fie inclusă în Schengen”

  de Special Arad | 17 decembrie 2022, 11:50 AM | Naţional

  0

  Premierul Ungariei, Viktor Orban, a afirmat, sâmbătă, la Bucureşti, că România ar trebui să fie primită în Schengen „cât mai curând”, decizia din cadrul JAI fiind „greşită”. Orban a transmis sprijinul ţării sale în această chestiune, scrie sursa citată.

  Am venit la Bucureşti după opt ani şi văd dezvoltarea care a avut loc în aceşti ani şi vreau să-mi felicit prietenii din România, iar această dezvoltare justifică parteneriatul şi intrarea României în Schengen”, a afirmat, sâmbătă, Viktor Orban, la Bucureşti, informează News.ro.

  Aceasta apreciază că decizia din Consiliul JAI a fost greşită.

  „Decizia noastră a fost greşită în cadrul UE şi această decizie greşită trebuie corectată. România ar trebui să fie inclusă în Schengen cât mai curând. Vreau să-mi asigur prietenii din România cât pot conta pe noi în acest subiect”, a mai transmis premierul din Ungaria.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.