miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Viitorul telefon pliabil Motorola RAZR 2 poate avea un ecran de 6,7 inch

  de Special Arad | 12 iunie 2020, 8:40 PM | IT

  0

  (foto: stereopoly.de)

  O recentă informație a dezvăluit că Motorola lucrează la o nouă ediție a telefonului pliabil Motorola RAZR, care a fost lansat în trimestrul patru anul trecut. Dispozitivul va fi prezentat oficial în luna septembrie a acestui an. O scurgere recentă de informații a dezvăluit specificațiile cheie ale dispozitivului care este numit momentan Motorola RAZR 2. Numele nu a fost confirmat deocamdată de compania Motorola.

  În specificațiile apărute cu această ocazie nu se află nicio informație despre afișajul viitorului smartphone pliabil Motorola, conform site-ului GizmoChina. Dar din altă sursă, de la compania Display Supply Chain Consultants (DSCC), prin fondatorul și CEO-ul Ross Young, am aflat că ecranele, exterioare și interne, aflate pe Motorola RAZR 2 vor fi mai mari decât pe modelul precedent.

  Motorola RAZR are un ecran intern OLED-P de 6,2 inch, care oferă un raport de aspect de 21: 9 și are un display extern de 2,7 inch pentru vizualizarea de notificări și alte informații, cum ar fi vremea sau ora. Ross Young a spus că RAZR 2 va veni cu un afișaj interior de 6,7 inch, atât cât are și rivalul său, smartphone-ul Samsung Galaxy Z Flip. Fără să dezvăluie detaliile exacte, el a menționat, de asemenea, că afișajul exterior va crește și el în dimensiune.

  Motorola RAZR original nu a acceptat conectivitatea 5G. Modelul succesor este așteptat să vină cu un nou procesor mobil Qualcomm Snapdragon 765 ce suportă conectivitate 5G. Este un upgrade bun față de telefonul pliabil inițial care a venit cu un procesor mai vechi, Snapdragon 710. Noul pliant Motorola poate găzdui o baterie mai mare cu o capacitate de 2.845 mAh.

  Smartphone-ul pliabil RAZR 2 va avea 8 GB de memorie RAM și o stocare încorporată de 256 GB. Este probabil să vină cu o cameră frontală de 20MP, iar partea din spate ar putea avea senzorul ISOCELL GM1 de 48MP de la Samsung. Dispozitivul va fi preîncărcat cu sistemul de operare Android 10. Din informațiile vehiculate va fi destinat în special pentru utilizatorii din China și America de Nord.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.