joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Video. Patronul unei societăți este acuzat că a otrăvit fazanii de pe un fond de vânătoare de la Frumușeni-Tisa Nouă

  de Alin Olteanu | 6 decembrie 2023, 2:55 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Scandal pe un fond de vânătoare din Zona Frumușeni – Tisa Nouă. Administratorul unei societăți este acuzat că a aruncat intenționat (având în vedere că pământurile sunt în arenda acestuia), pe raza fondului de vânătoare, grâu otrăvit cu sulfat de zinc. Astfel, substanța, așa cum o spun și paznicii de vânătoare care filmează și care ne-au trimis materialul video, consumată de populațiile de fazani, duce la moartea acestora. Dealtfel, paznicii au și găsit mai multe păsări moarte pe raza fondului de vânătoare, astfel că reprezentanții fondului de vânătoare au și făcut plângerile legale.

  fazan mort fond de vânătoare

  Drept urmare, considerându-se prejudiciați, reprezentanții asociației care deține fondul de vânătoare din Frumușeni au făcut plângere către Garda de Mediu Arad, dar vor depune și plângere penală, încercând astfel să oprească astfel de acțiuni. Dar, bineînțeles, dorind și să recupereze prejudiciul material provocat prin folosirea unei astfel de otrăvi.

  Revenim.

   

  Citește și: VIDEO | Scandal pe un fond de vânătoare din Arad. Paznic acuzat că ar fi amenințat un bărbat cu arma și că i-ar fi otrăvit câinele

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.