sâmbãtã, 13 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Tragedie în Arad, pe fondul de vânătoare al patronilor de la MIRADA! Un vânător a fost împușcat și este rănit grav!

  de O. Peniță | 22 octombrie 2015, 6:15 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  10

  Știri Arad. În urmă cu câteva zeci de minute, o vânătoare  care nu anunța nimic rău, fiind organizată la fazani, în zona Utviniș-Zimandul Nou, s-ar fi terminat brusc și prost. Unul dintre vânători, în vârstă de 50 de ani, a fost împușcat în picior (având o rană gravă la câlcăi) de către un coleg de grupă, la fața locului fiind solicitată de urgență prezența SMURD-ului pentru a acorda primul ajutor și a transporta victima la spital.

  Fondul de vânătoare pe care s-a întâmplat tragedia aparține fraților Puie, oamenii de afaceri arădeni care dețin MIRADA.

  Din informațiile pe care le deținem, acest fond de vânătoare, al celor doi frați, era unul foarte liniștit, fără să se fi înregistrat vreodată evenimente notabile – în sensul rău. În cauză s-a deschis dosarul penal.

   

  Revenim cu amănunte.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.