Video | Cu oamenii în remorcă pe DN7! Șoferul a primit amendă, după ce transporta nu mai puțin de 12 oameni, înghesuiți până și în remorcă

  de - | 7 septembrie 2019, 2:07 PM | Naţional

  0

  Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au surprins pe DN 7, când într-un autoturism care tracta o remorcă, 12 pasageri.  Descoperirea a fost făcută în timpul unei acțiuni privind legalitatea transportului de persoane.

  Oamenii legii au oprit pentru control în trafic un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism ce tracta o remorcă, iar în urma verificărilor efectuate nu mică le-a fost surpriza să constatate că șoferul transporta 12 pasageri.

  „Consecințele unei asemenea atitudini pot fi extrem de grave, în contextul lipsei de siguranță la care s-au expus pasagerii și în raport cu particularitățile de drum existente pe DN7, drum național cu valori de trafic ridicate, cu succesiuni de curbe periculoase și nu în ultimul rând, cu un risc rutier exponențial de mare față de alte segmente de drum”, a spus Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

  Conform legislației rutiere în vigoare, șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei pentru transportarea mai multor persoane decât numărul de locuri stabilit în certificatul de înmatriculare al vehiculului.

  Totodată, polițiștii nu le-au permis continuarea deplasării, intenția lor era să ajungă în județul Vâlcea, până la identificarea unei alte variante de transport.

  „Eforturile susținute depuse de către polițiștii rutieri în vederea creșterii siguranței în trafic prin sancționarea nerespectării normelor rutiere și reducerea victimizării prin accidente rutiere pot fi extrem de ușor zădărnicite prin atitudini care nu sfidează doar normele rutiere, ci și imaginația”, a mai spus Lazăr.

  sursa: tribuna
  https://www.facebook.com/watch/?v=360808521465702

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.