joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Victorie uriașă a lui Mergea și Tecău! La un pas de finala olimpică

  de Special Arad | 10 august 2016, 9:09 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Florin Mergea şi Horia Tecau, la un meci distanţă de marea finală olimpică de la Rio. Succes de senzaţie în „sfertul” jucat cu favoriţii gazdelor şi un public complet ostil

  Horia Tecău şi Florin Mergea sunt primii jucători din istoria tenisului românesc care s-au calificat în semifinalele unui turneu olimpic

  Florin Mergea şi Horia Tecău au învins perechea formată din brazilienii Marcelo Melo şi Bruno Soares şi s-au calificat în semifinalele turneului de dublu de la Jocurile Olimpice de la Rio.

  Perechea Florin Mergea/Horia Tecău, favorită numărul 5, s-a calificat, marţi, în semifinalele Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro. Tecău şi Mergea au trecut în sferturi de favoriţii 3, brazilienii Bruno Soares/Marcelo Melo, scor 6-4, 5-7, 6-2. Horia Tecău şi Florin Mergea s-au impus într-o atmosferă electrizantă, fiind susţinuţi de Irina Begu, Monica Niculescu, Andreea Mitu şi Raluca Olaru.

  În semifinale, Tecău şi Mergea vor întâlni perechea americană Jack Sock/Steve Johnson.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.