Victorie pentru Kovesi în Comisia de Control Bugetar a Parlamentului European

  de Andrei Fuliaș | 26 februarie 2019, 9:27 PM | Naţional

  1

  Europarlamentarul Sigfried Mureșan a anunțat, în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de Facebook, rezultatele din Comisia de Control Bugetar a Parlamentului European. Astfel, europarlamentarul liberal anunță că Laura Codruța Kovesi a obținut un număr de 12 voturi, în vreme ce principalul său contracandidat, francezul Jean-Francois Bohnert, a obținut doar 11 voturi. În același timp, cel de-al treilea candidat, germanul Andreas Ritter a obținut un singur vot.


  Citește și: Laura Codruţa Kovesi, audiată la Bruxelles pentru funcţia de procuror-şef european | VIDEO


  Candidații pentru șefia Parchetului European mai au de trecut un singur hop. Este vorba despre Comisia LIBE. Acest vot va fi dat mâine (miercuri), la ora 12:00, iar această comisie decide cine va fi noul Procuror-Șef European.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.