Victorie clară în primul amical din Antalya! UTA – Racing Union 3-1

  de Lucian Dănilă | 5 februarie 2020, 9:47 PM | Sport

  0

  UTA a câștigat clar primul amical susținut în Antalya. Elevii lui Gyuszi Balint s-au impus cu 3-1 în fața celor de la Racing Union, echipă din prima ligă a Luxemburgului.

  Partida s-a disputat pe ploaie și vânt, UTA fiind echipa care s-a adaptat mai bine în astfel de condiții. La pauză a fost 2-0 pentru roș-albi, după ce Romario Moise a deschis scorul în minutul 20 din penalty, în urma unui fault la Tomozei, iar în minutul 28, Buhăcianu a fructificat o pasă a lui Romario Moise.

  Ocaziile mai mari ale primei părți au aparținut tot echipei din Arad, dar au fost ratate rând pe rând de Isac, Ioniță, Buhăcianu și Oroian.

  Gyuszi Balint a ales următoarea formulă de start: Iacob – Tomozei, Ilie, Melinte, Simo – Oroian, Romario Moise, Isac, Bustea – Ioniță, Buhăcianu.

  Racing Union (antrenor Roger Brouard), a început jocul în următoarea alcătuirea: Ruffier – Camara, Da Silva, Hennetier, Nyssen, Dos Santos, Zinga, Simon, Birk, Dembele, Omrani, Pereira.

  Imediat după pauză, Iacob și Oroian au rămas la vestiare iar pe teren au intrat Bolboașă și Miculescu.

  Tot UTA avea să domine jocul, dar Bustea a nimerit bara după o centrare a lui Buhăcianu, iar Isac a trimis puțin alături după ce a lăsat în urma sa trei adversari.

  În minuutl 60, au părăsit terenul Melinte și Ioniță, fiind înlocuiți cu Crișan și Jebari. Peste patru minute, în minutul 64, UTA avea să marcheze pentru 3-0: Bustea a trimis mingea din partea stângă în careu, acolo unde a apărut Buhăcianu care a reușit „dubla”.

  Au urmat alte patru schimbări la UTA: Simo, Romario Moise, Bustea și Buhăcianu au ieșit, intrând Ciucur, Pușcaș, Ursu și Cipri Rus. În minutul 69, luxemburghezii au marcat golul de onoare după ce inițial Bolboașă a avut o intervenție foarte bună la o fază anterioară a atacanților de la Racing Union.

  În minutul 72 a ieșit Tomozei și a intrat Andrei Rus. Balint avea să-i trimită în teren și pe juniorii Pașcu și Vulturar, jucători care i-au înlocuit în minutul 78 pe Ilie și Isac.

  Ultimul care a mai prins minute la acest prim joc amical a fost Gavrilă, cel care l-a înlocuit în minutul 85 pe David Miculescu.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.