vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Vezi și tu farsa de Ziua Îndrăgostiților care a strâns aproape 10 milioane de vizualizări!

  de Special Arad | 15 februarie 2016, 9:11 PM | LOL

  0

  A crezut că e cerută în căsătorie de Ziua Îndrăgostiților, dar nu se aștepta la ce urma: o farsă de 8 milioane de vizualizări!

  Doi tineri din Marea Britanie: ea și el. Pregătit cu o cutiuță de culoare albă, se pregătește să-i pună iubitei sale o întrebare… importantă.

  „Sunt puțin emoționat. Dă-mi mâna. Știi că mă faci cel mai fericit bărbat din lume. Tremur, dar te iubesc enorm, știi asta, nu? Trebuie să te întreb ceva”, îi spune tânărul.

  Anticipând momentul, fata abia își poate stăpâni entuziasmul, însă nu bănuiește că „marea” întrebare nu este „Vrei să fii soția mea?”, ci „Vrei să-mi faci o ceașcă de ceai?”.

  Când își dă seama că a avut parte de o farsă de proporții, tânăra iese din cameră, supărată foc, în timp ce iubitul ei râde cu lacrimi.

  Vezi AICI clipul video!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.