Veve e meme din nou, după ce s-a plimbat desculță pe plajă | Foto

  de - | 7 iulie 2019, 10:27 AM | LOL

  0

  Aflându-se într-un turneu la organizațiile din sud-estul țării, la Sulina, Viorica Dăncilă a făcut o plimbare în picioarele goale pe plajă, cu sandalele în mână, și l-a provocat la un meci de ping-pong pe ministrul Finanţelor. În timp ce Viorica Dăncilă invita și jurnaliștii să intre în apă, pentru că „e foarte frumos”, Mihai Fifor l-a chemat și pe Eugen Teodorovici, spunându-i că apa „face bine la bătături”.

  Scena nu a trecut, desigur, neobservată pe grupurile destinate memelor de pe rețelele sociale.

  Cum arată reinterpretarea gestului făcut sâmbătă de Viorica Dăncilă:


  Andrei V. Popescu


  Geo Ionescu pe gupul de Facebook ‎UTOPIA


  Andreea Apostu pe gupul de Facebook UTOPIA

  Sursa: europafm.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.