vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Reprezentanța Comisiei Europene în România troll-ează BNR, care a angajat-o consultant pe Viorica Dăncilă

  de - | 18 mai 2021, 7:55 PM | LOL | Naţional

  0

  Reprezentanța Comisiei Europene în România a promovat marți pe rețelele sociale un anunț prin care Banca Centrală Europeană scoate la concurs un post de economist specializat în probleme de mediu, scrie Digi24.ro. Anunțul Reprezentanței CE vine în ziua în care Banca Națională a României a făcut public că a angajat-o pe Viorica Dăncilă pe post de consultant.

  „Banca Centrală Europeană caută economist specializat în probleme de mediu!

  Printre criteriile de eligibilitate:

  •  diplomă de master sau echivalentul acesteia în economie, finanțe sau alt domeniu relevant;

  •  cunoașterea la nivel temeinic (C1) a limbii engleze și cunoașterea la nivel satisfăcător (B1) a cel puțin unei alte limbi oficiale a UE.

  Printre elementele care constituie un avantaj

  •  studii doctorale sau cercetări privind impactul economic al schimbărilor climatice;

  •  experiență dovedită în chestiuni legate de climă;

  •  cunoașterea inițiativelor europene și globale în domeniul schimbărilor climatice”, a anunțat Reprezentanța Comisiei Europene în România marți, pe Facebook.

  Reprezentanța CE a lăsat și un link pentru cei interesați de această poziție sau altele, dintre cele scoase la consurs de Banca Centrală Europeană.

  Marți, Banca Națională a României a făcut public că a angajat-o pe Viorica Dăncilă, fost prim ministru și fost europarlamentar, în poziția de consultant în cadrul unui birou care se va ocupa de trecerea la moneda euro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.