Viorica Dăncilă „is back”. A plecat din PSD și își face partid nou

  de - | 29 March 2022, 1:52 PM | Politikos

  0

  (foto: Facebook / Viorica Vasilica Dăncilă)

  Fostul premier Viorica Dăncilă anunță, într-un mesaj publicat pe Facebook, că revine în politică într-un alt partid. Aceasta spune că a plecat din PSD „după 26 de ani” pentru că „nu mai rezonez cu deciziile pe care actuala conducere le ia”, informează Digi24. Potrivit unor surse Digi24, Viorica Dăncilă ar fi plecat și de la BNR, unde fusese angajată anul trecut.

  Noul partid se numește „Națiune Oameni Împreuna” (NOI).

  Fostul premier spune că a găsit în noul partid „oameni serioși, cu experiență relevantă în domeniile lor de activitate”, cu viziune „bazată pe patriotism, adevăr, consens, comuniune, credință autentică”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.