Vestul țării, amenințat de vreme rea. Codul galben a fost anunțat de meteorologi

  de - | 15 august 2019, 5:27 PM | Regional

  0

  Vestul țării, din nou sub cod galben de vreme rea De Marius Popescu – aug. 15, 2019 0 Meteorologii au lansat o nouă avertizare cod galben de vreme rea, anunțând manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuate. Zone afectate – Maramureș, Transilvania, nordul Moldovei, sudul Banatului, vestul și sudul Olteniei, zona de munte, printre județele afectate aflându-se Caraș Severin și Hunedoara. În intervalul menționat, instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în vestul și nord-vestul țării, apoi și în centrul, nordul și sud-vestul teritoriului.

  Citeste mai mult pe: https://www.pressalert.ro/2019/08/vestul-tarii-din-nou-sub-cod-galben-de-vreme-rea/

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.