Vestitul hoț de biciclete de la Urbanna a fost prins! Bunurile furate valorau, în total, 10.000 de lei

  de Raluca Medeleanu | 9 iunie 2021, 11:17 AM | Știri Arad | Urmăriți

  1

  După ce a fost surprins de camerele de supraveghere video, tânărul care a furat biciclete din incinta blocului Urbanna chiar de Ziua Copilului, iată că polițiștii de la Secția numărul 2 din Micălaca, împreună cu cei ai Biroului de Investigații Criminale, au reușit să îl identifice și să îl rețină.

  Hoțul, un arădean de 34 de ani, se pare că a furat mai multe biciclete de pe raza municipiului, nu doar din blocul de pe Iuliu Maniu. 

  Din cercetările polițiștilor, a reieșit că bărbatul a furat o bicicletă prin forțarea ușii rastelului blocului de pe Calea Iuliu Maniu, în dimineața zilei de 1 iunie, iar în noaptea dintre 6 și 7 iunie  ar mai fi furat două bicilete din rastelul unui bloc de pe Bulevardul Gheorghe Magheru, apoi, în dimineața zilei de 7 iunie, încă o bicicletă, din rastelul unui bloc din aceeași zonă.

  Bicicletele, în valoare de aproximativ 10.000 de lei, au fost recuperate și returnate proprietarilor, bărbatul fiind cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

  În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive.

  Citește șiHoțul tacticos și bicicletele subtilizate de pe Bulevardul Iuliu Maniu (Video) 

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.