Vești bune pentru iubitorii de animale! Clinica veterinară Genesis, una dintre cele mai moderne din Arad, și-a deschis porțile | Foto

  de Special Arad | 11 octombrie 2019, 9:33 PM | Animal Special | Știri Arad

  0

  Pentru că Aradul are, în ultimii ani, tot mai mulți iubitori de animale de companie, sau poate că e mai bine să spunem că tot mai mulți arădeni au luat decizia de a beneficia de compania unui animăluț, doi tineri arădeni, Alina și Răzvan, la rândul lor iubitori de animăluțe, au decis să deschidă o clinică veterinară ultramodernă. Cei doi soți nu sunt la prima ispravă de genul acesta, aceștia deținând și Pet Shop-ul Animax de pe Calea Aurel Vlaicu, un magazin în care găsești tot ce vrei pentru animalul tău de companie și care este foarte apreciat de iubitorii de animale. Astfel, vineri după-amiază Clinica veterinară Genesis și-a deschis oficial larg porțile și acum își așteaptă clienții cu aparatură de ultimă generație și cu un colectiv format atât din medici tineri și entuziaști, cum sunt Sorin Bădău, Cătălina Balint sau Bogdan Mateș, cât și din medici cu o vastă experiență profesională, cum e doctorul Dan Dănilă.

  „Activitatea clinicii se bazează pe o abordare cât mai corectă și o comunicare cât mai eficientă între doctori și proprietari. Încercăm să luăm decizii cât mai corecte, bazându-ne pe o aparatură de ultimă generație. Vom oferi servicii complete, în scopul ajungerii la un diagnostic cât mai corect. Totodată, clinica Genesis se poate ocupa și de transportul animalului de la domiciliu la clinică și înapoi. Clinica Genesis dispune și de o pensiune felină. În același timp, dispunem și de o ambulanță mobilă, cu ajutorul căreia putem oferi servicii la domiciliu. De asemenea, clinica va avea un program non-stop. Ne propunem, totodată, ca relația dintre proprietar și medici să fie una cât mai apropiată”, ne spune medicul veterinar Bogdan Mateș, care a mai explicat de asemenea că, față de multe alte clinici veterinare din Arad, Genesis dispune de un aparat pentru anestezie prin intubare, procedură care presupune mult mai puține riscuri pentru animăluțe.

  Așadar, având în vedere aparatura de ultimă generație de care dispune Clinica veterinară Genesis, trebuie neapărat să vă spunem că aceasta oferă și o gamă largă de servicii. Mai exact, animăluțele dumneavoastră pot beneficia la Genesis de: consultații, tratamente, vaccinări, microcipări, deparazitări, ecografii, analize medicale, oftalmologie, stomatologie, dermatologie, chirurgie, internări, urgențe, farmacie, coafură și cosmetică, pensiune felină, pet-shop sau furaje.

  Mai trebuie să vă mărturisim și că, dincolo de multitudinea de servicii pe care le oferă Clinica Genesis și dincolo de aparatura modernă de care dispune și pe care medicul Sorin Bădău ne-a prezentat-o în detaliu, am fost de-a dreptul fascinați de pensiunea pentru pisici. Este vorba despre o încăpere în care suntem siguri că orice pisică s-ar simți ca în Rai, plină de tot felul de jucării specifice felinelor. Dar mai bine vă lăsăm să o vedeți în fotografiile atașate puțin mai jos.

  Acestea fiind spuse, curioși din fire și, totodată, interesați ca cititorii noștri să știe cât mai multe detalii despre Clinica veterinară Genesis, l-am rugat pe doctorul Sorin Bădău să ne prezinte aproape fiecare aparat al clinicii și să ne spună la ce anume este folosit fiecare dintre acestea.

  Monitor de funcții vitale, de ultimă generație, dotat cu EKG, pulsoximetru, termometru și tensiometru:

  Aparat pentru Anestezie Inhalatorie, un aparat despre care doctorul Sorin Bădău spune că are multiple avantaje față de anestezia clasică, printre cele mai importante fiind aceea că riscurile sunt scăzute și că nu sunt afectate organele:

  Concentrator de oxigen:

  Incubatoraparat folosit în special după operații de cezariană:

  Aparat pentru biochimie, care analizează 21 de parametri:

  Aspirator (1) – aparat folosit la aspirarea lichiderlor în timpul operațiilor:

  Centrifuga (2) – aparat folosit pentru centrifugarea probelor de sânge sau de urină:

  Electrocauter (3) – aparat folosit în timpul intervențiilor chirurgicale pentru cauterizarea vaselor:

  Analizor de imunologie veterinara:

  Infuzomat – ajută la dozajul perfuziei:

  O parte din instrumentele folosite la operații:

  Sterilizator:

  Aparat pentru detartraj – folosit pentru înlăturarea tartrului de pe dinții animăluțelor:

  Lampă Wood (1)- folosită în cazul problemelor dermatologice:

  Capsator (2) – folosit la închiderea operațiilor chirurgicale

  Cititor de microcip (3):

  Refractometru (4) – aparat de măsurare a indicelui de refracție

  Otoscop (5) – folosit pentru a cerceta urechile

  Aparat de intubat (6)

  Analizator de urină:

  Ecograf portabil – un aparat despre care medicul veterinar Sorin Bădău spune că este foarte practic, funcționând și pe baterie și care poate fi transportat la animal și nu neapărat animalul la ecograf:

  Microscop – acesta este conectat și la un laptop, lucru care îi ajută pe medicii veterinari să le explice și chiar să le arate deținătorilor de animale ce au găsit în neregulă cu companionul lor:

  De asemenea, clinica mai are în dotare și mese de consultații, respectiv de operație.

  Dar mai multe detalii despre serviciile oferite de Clinica veterinară Genesis puteți afla chiar la sediul clinicii, pe strada Sever Bocu nr. 1/37, în cartierul arădean Bujac. Totodată, personalul de la Genesis vă stă la dispoziție oricând, la numărul de telefon 0771.046.163 sau îi puteți găsi și pe Facebook, pe pagina Genesis Clinica Veterinara.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.