duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Veste bună pentru pasionații de anduranță! A fost stabilită data primei etape a Randorom Arad

  de Raluca Medeleanu | 5 aprilie 2021, 5:37 PM | Sport

  0

  Randorom Arad

  Anul pandemic 2021 nu vine doar cu vești neplăcute. Supercicliștii de anduranță vor putea participa la finalul lunii acesteia la prima etapă a îndrăgitei ture „Randorom”.

  Reamintim că în 2018 ciclismul de anduranță din Arad a fost pus în lumina reflectoarelor, fiind inclus în calendarul brevetelor Randonneurs România, sub denumirea RandoROM Arad. Seria de brevete de la 200 km, 300 km, 400 km, 600 km până chiar la 1000 de km a fost organizată de Asociația Bicicliștii Amatori, în frunte cu Cristina Gheorghe. În 2019, 16 superbicicliști arădeni, prin acest proiect, au reușit să participe și la prestigiosul Campionat Mondial Paris – Brest – Paris, unde au pedalat chiar 1200 de km.

  Astăzi, Cristina Gheorghe a dat vestea cea mare: prima etapă pentru Randorom 2021 se organizează în 18 aprilie. Mai multe informații veți putea afla în curând pe pagina oficială de Facebook Radorom Arad.

  „Am început ziua într-un mare fel.
  După cum mulţi dintre voi aţi aflat deja, am început să ne pregătim pentru Randorom Arad.
  Prima etapă va avea loc în 18 aprilie iar dacă totul va decurge bine, vom putea continua cu întreg calendarul.
  Toate avizele au fost obţinute şi mă bucur că autorităţile au avut deschidere şi au înţeles cât de important este ca oamenii să îşi continuie activitatea sportivă.
  Însă, în mod special, mă declar mai mult decât mulţumită de faptul că răspunsul tuturor a venit foarte repede şi nu ne-am îngropat într-o birocraţie stufoasă.
  De când am preluat proiectul, am încercat pe cât posibil să avem o colaborare cât mai bună cu autorităţile, iar rezultatul se vede chiar şi pe hârtie. OFICIAL!
  În 2019, când am organizat brevetele, înainte de pandemie, Asociaţia Bicicliştii Amatori Arad, organizator regional al brevelor Randonneurs România, s-a aflat pe locul 36 în lume.
  REPET: Locul 36 ÎN LUME. Din 687 cluburi organizatoare.
  Pe lângă buna colaborare pe care am avut-o cu autorităţile şi cu instituţiile, am avut un mare sprijin şi din partea societăţilor comerciale. De fiecare dată când am sunat şi le-am spus că dăm drumul la brevete, prea puţini au fost care nu s-au implicat. Lucru care s-a întâmplat şi azi”, anunță Cristina Gheorghe, organizatorul principal al Randorom Arad.

  Citește și:

  •„Dragoste sinceră față de anduranță!”. Jurnal de călătorie, Randorom Arad – Brevet 1000 km

  „Toată lumea era în transă!”. Cristina Gheorghe, despre povestea arădenilor care s-au întrecut cu lumea întreagă 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.