Vernisajul Salonului Internaţional de Fotografie „Ars Fotografica” – ediţia a XV-a

  de Special Arad | 21 septembrie 2014, 3:18 PM | Cultură

  0

  Fotografiile câștigătoare în cadrul concursului „Ars Fotografica” vor fi expuse marți, 23 septembrie, la ora 17, în Sala Clio. Totodată, vor fi înmânate diplomele autorilor și lansarea albumului foto.

  La concurs au participat 38 de autori din 13 localităţi din România (Arad, Cluj Napoca, Bucureşti, Miercurea Ciuc, Craiova, Oradea, Iaşi, Sânmihaiu Român, Reșița, Râmnicu Vâlcea), dar şi din Ungaria (Bekescsaba), Polonia și Hong Kong, cu 280 fotografii (119 la tema antiteză, 161 la tema contralumină).
  Au fost acceptate 85 fotografii realizate de 30 autori: 42 la antiteză şi 43 la contralumină.

  Vezi AICI lista câștigătorilor.

  Salonul Internaţional de Fotografie „Ars Fotografica” a ajuns la ediţia a XV-a și, ca de obicei, este organizat de Foto Club Arad sub patronajul Asociației Artiștilor Fotografi din România și cu sprijinul Municipiului Arad, Complexului Muzeal Arad, Foto Studio Enigma și Casei de Cultură a Sindicatelor Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.