joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  #varafărăfiltru: 3 ediţii #fărăfiltru, câte una la fiecare 2 săptămâni

  de Special Arad | 14 iulie 2015, 4:43 PM | Știri Arad

  0

  Începând de miercuri, 15 iulie, Mihaela Popa şi Norbert Szucs, alături de echipa şi partenerii lor, dau startul proiectului #varafărăfiltru; adică 3 ediţii #fărăfiltru, câte una la fiecare 2 săptămâni.

  Ce înseamnă acesta? Ei bine, 15 discursuri noi nouţe, peste 200 de minute de pură ambiţie, motivaţie, idei şi poveşti de viaţă, mai bine de 6 vorbitori noi şi 3 experienţe, una mai diferită de cealaltă.

  Vorbitorii ediţiei din 15 iulie, intitulată de altfel şi ‘Borcanul Vieţii’, sunt: Alice-Catrinel Puşcaşu, Florina Cristiana Rădulescu, Mihai Oprişa, Patricia Sas şi Irene Nikolett.

  Evenimentu va avea loc, începând cu ora 19:00, în ceainăria librăriei Cărtureşti, situată în Atrium Mall. Caută #varafărăfiltru pe facebook pentru mai multe detalii!

  321b5c75683e02430e10c13974c6af28

  Pentru necunoscători, #fărăfiltru este un eveniment inițiat de Norbert Szucs și Mihaela Livia Popa și de regulă organizat în ultima Miercuri a fiecărei luni. Acolo se adună oamenii deschişi şi fără filtre; adică oamenii care au ceva de spus şi implicit de împărtăşit.

  Ce anume au de împărtăşit? Ei bine, povestea lor, problemele de care s-au lovit şi cum au reuşit să le rezolve. Practic, în cursul celor optzeci şi ceva de minute cât durează evenimentul, se formează un generator organic de soluţii pentru diverse probleme. Un schimb de opinii sau un fel de – spune ce ai pe suflet, inspiră şi adună experienţe. Iar teoretic, pentru că trebuie să fie şi o teorie în spate, #fărăfiltru este o serie de evenimente dedicate dezvoltării comunitare, a descoperii de noi potenţiali mentori locali şi a formării unor comunităţi active de know-how sharing. Adică vii de bună voie să ajuţi la îmbunătăţirea vieţii în general a cuiva prin simpla împărtăşire a întâmplărilor din viaţă, a obiceiurilor şi a realizărilor tale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.