duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Vânzătorii de pepeni, așteptați să-și revendice locurile. Care sunt condițiile și ce reguli trebuie respectate

  de Special Arad | 2 iulie 2021, 2:19 PM | Știri Arad

  0

  Primăria Municipiului Arad a stabilit următoarele amplasamente pentru desfășurarea activității de comerț ambulant cu pepeni pe domeniul public al municipiului. Fiecărui amplasament îi sunt alocați câte 3,00 mp.

  Locațiile sunt următoarele:

  Cartier Grădiște – Piața Carpați – str. I.B. Deleanu intersecția cu str. Z Moricz – 3 locuri

  Cartier Bujac – Str. Independenței (tronson între str. Leului și str. Năsăud) – 2 locuri

  Cartier Gai – lângă Biserica Ortodoxă (str. Dunării colț cu str. Hatman Arbore) – 2 locuri

  Comercializarea pepenilor se va face direct din mijlocul de transport. Locurile de vânzare se atribuie în limita stabilită conform celor de mai sus, urmând a se emite acordul de ocupare a domeniului public pentru activități comerciale.

  Cererea tip pentru desfășurarea comerțului stradal este disponibilă pe site-ul Primăriei Municipiului Arad, www.primariaarad.ro, precum și la Serviciul Relații cu Publicul (camera 5, în Palatul Cenad) din cadrul Primăriei Municipiului Arad. Această cerere va fi însoțită de Cartea de Identitate sau de Buletinul de Identitate, Atestatul de producător (vizat la zi, fiind autorizat în vederea cultivării pepenilor) sau după caz, de actele doveditoare pentru desfășurarea legală a activității comerciale, conform Legii nr. 31/1990 privind societățile comerciale, republicată, cu modificările și completările ulterioare, depuse în copie. Se va atașa de asemenea, o fotografie pe suport de hârtie a mijlocului de transport din care se vor comercializa pepenii.

  Activitatea de comerț ambulant se desfășoară în intervalul 1 iulie – 30 septembrie 2021. Comercianții interesați vor trebui mai întâi să achite taxa pentru ocuparea domeniului public la Direcția Venituri din cadrul Primăriei Municipiului Arad. Primăria Arad le reamintește faptul că comerțul cu pepeni trebuie să se desfășoare cu respectarea măsurilor de protecție sanitară stabilite prin legislația în vigoare, aferentă pandemiei de Coronavirus COVID-19.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.