sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Hală nouă de comerț, servicii și depozitare, la ieșirea din Arad către Oradea

  de Special Arad | 10 februarie 2023, 4:07 PM | Administraţie | Știri Arad

  0

  Primăria informează cetățenii că un privat urmează să construiască o hală de comerț, servicii și depozitare, pe o suprafață totală de 0,33 hectare, în extravilanul municipiului Arad, pe DN 79.

  Proiectul „Construire hală comerț, servicii, depozitare mică producție nepoluantă” a fost elaborat de S.C. L&C TOTAL PROIECT S.R.L. și îl are ca beneficiar pe Lucian-Marian Rotărescu, care este proprietarul terenului de 3370 mp, identificat prin extrasul C.F. nr. 356198.

  Documentaţia aferentă proiectului de act normativ include: Foaie de capăt, fişă de responsabilităţi, borderou volum, certificat de urbanism, extras de carte funciară, aviz de oportunitate, raportul informării şi consultării publicului – etapa 1, anunţarea intenţiei de elaborare PUZ a Direcţiei Arhitect Şef, adrese, Raportul informării şi consultării publicului, etapa 2 – Consultarea asupra propunerilor preliminare, Plan de acţiune, implementare a investiţiei, Regulament Local de Urbanism, planşe, referate, Studiu geotehnic, Foaie de capăt, Borderou, avize, Decizia etapei de încadrare, notificări.

  Documentaţia poate fi consultată: pe pagina de internet a Primăriei (vezi AICI), la sediul instituţiei, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5, luni, marți, miercuri între orele 08:30 – 15:30, joi între orele 08:30 – 17:30, vineri între orele 08:30 – 14:00. Proiectul de act normativ se poate obţine în copie, pe bază de cerere depusă la Serviciul Relaţii cu Publicul al instituţiei.

  Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparenţă decizională se pot depune până la data de 22 02 2023 prin formularul online disponibil pe pagina de internet a instituţiei, la acest link , ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: [email protected] sau prin poştă, pe adresa Primăriei Municipiului Arad, Bulevardul Revoluţiei, nr. 75.

  Materialele transmise vor purta menţiunea „Propuneri privind proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism Plan Urbanistic Zonal (P.U.Z.) și Regulament Local de Urbanism (R.L.U.) aferent: „Construire hală comerț, servicii, depozitare mică producție nepoluantă”, extravilan Municipiul Arad, pe parcela identificată prin C.F. nr. 356198 – Arad – inițiativa primarului”.

  Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare vor fi publicate pe pagina de internet a instituţiei, la această adresă web: primariaarad.ro. Nepreluarea recomandărilor formulate şi înaintate în scris va fi justificată în scris.

  Pentru cei interesaţi există şi posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociaţie legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituţie publică până la data de 22 02 2023.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.