duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Văduva neagră a Japoniei… Cum arată femeia care și-a omorât opt soți?

  de - | 21 septembrie 2015, 5:32 PM | Internaţional

  0

  O femeie în vârstă de 68 de ani din Japonia a fost poreclită „Văduva neagră din Kyoto‟, fiind responsabilă, potrivit presei locale, de moartea a opt bărbaţi cu care a avut relaţii de-a lungul vieţii.

  Chisako Kakehi se află în custodia poliţiei pentru a patra oară, fiind acuzată de uciderea unui fost soţ, a unui fost iubit, dar şi de tentativă de crimă asupra unui alt amorez.    Aceasta a intrat în atenţia oficialilor în decembrie 2013, după ce soţul ei în vârstă de 75 de ani a fost găsit decedat, iar autopsia a arătat că bărbatul avea urme de cianură în sânge. Cei doi erau căsătoriţi de o lună, iar răposatul era putred de bogat, întreaga moştenire revenindu-i văduvei.

  Când poliţiştii au cercetat cu atenţie trecutul lui Chisako Kakehi au descoperit că mai mulţi bărbaţi, soţi şi foşti iubiţi ai femeii, au murit otrăviţi cu cianură. În mod deloc surprinzător, în majoritatea cazurilor „Văduva neagră‟ era principalul beneficiar din testamentele acestora. Mai mult decât atât, deşi susţinea că nu ştie de unde provine cianura, poliţiştii au găsit cantităţi mari de acid cianhidric în sera femeii.

  descărcare vaduva neagra

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.