sâmbãtã, 20 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Vaccinul de la AstraZeneca revine în România. Când se va întâmpla acest lucru

  de Andreea Daniela B. | 11 decembrie 2021, 11:04 AM | Naţional | Topic special

  0

  Este cunoscut faptul că în centrele de vaccinare nu se mai face vaccinul de la AstraZeneca. Cei care au reușit să își facă deja primele două doze cu el, a treia trebuie făcută cu Pfizer sau Moderna. De asemenea, nici în țară nu au mai ajuns alte transporturi ale acestui vaccin, însă se pare că acest lucru se va schimba.

  Conform unor surse, următorul transport ar ajunge în țară, la București, în cursul zilei de luni.

  De asemenea, pe același subiect a făcut câteva declarații și Valeriu Ghiorghiță: „Ştim că, de la începutul lunii noiembrie, în România nu au mai fost disponibile doze de vaccin AstraZeneca, aşa încât sunt 359 de persoane care au ratat doza 2 cu vaccinul AstraZeneca, în completarea schemei de vaccinare. Din aceştia 131 deja şi-au completat schema de vaccinare prin efectuarea unei scheme heterologe. Practic, s-a efectuat un vaccin pe bază de ARN mesager şi mai sunt 228 de persoane care aşteaptă completarea schemei de vaccinare”, a declarat Valeriu Gheorghiţă, vineri, într-o conferinţă de presă.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.