„Vă rog să aprobați repartizarea unui porc de Crăciun”. Anchetă la IPJ Giurgiu după o glumă luată în serios

  de - | 26 November 2021, 8:35 AM | LOL

  0

  Anchetă la IPJ Giurgiu, după ce un poliţist i-a cerut comandantului său să îi dea un porc de Crăciun, fiind păcălit de un coleg care i-a spus că şefii instituţiei sunt obligaţi prin lege să îl recompenseze cu un porc, iar greutatea animalului este stabilită în funcţie de vechimea sa în Poliţie. După ce un coleg l-ar fi păcălit că superiorii vor dărui un porc  de Crăciun, un agent de la Poliţia Rutieră Giurgiu a întocmit un raport care a ajuns pe masa comandantului unităţii. În document, agentul a spus că are o vechime în Poliţie de 4 ani şi, prin urmare, ar vrea un porc care să cântărească 160 de kilograme.

  „Am onoarea să vă expun următoarele: vă rog să aprobaţi repartizarea unui porc de Crăciun conform ordonanţei nr. 114/2018 din data de 17.11.2021. Având în vedere că am o vechime de 4 ani la Serviciul rutier Giurgiu, aş dori să aibă greutatea în jur de 160 kg. Faţă de cele expuse, rog dispuneţi” – a scris poliţistul în „Raportul” său datat 19.11.2021 şi adresat şefului Serviciului Rutier Giurgiu, potrivit Digi24.  În momentul în care comandantul a văzut acest raport, a demarat o anchetă şi acum se fac verificări prin care să-i identifice pe agenţii glumeţi. Dacă se ajunge la concluzia că aceştia au încălcat anumite regulamente interne, pot fi sancţionaţi.

  PTgwMCZoYXNoPWM4MDE2NjM3MTc3YWUyMWExYmI2OGYxNzk3NWQyM2M3.thumb

  Citeste mai multe pe: adevărul.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.