marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Vă rog să aprobați repartizarea unui porc de Crăciun”. Anchetă la IPJ Giurgiu după o glumă luată în serios

  de - | 26 noiembrie 2021, 8:35 AM | LOL

  0

  Anchetă la IPJ Giurgiu, după ce un poliţist i-a cerut comandantului său să îi dea un porc de Crăciun, fiind păcălit de un coleg care i-a spus că şefii instituţiei sunt obligaţi prin lege să îl recompenseze cu un porc, iar greutatea animalului este stabilită în funcţie de vechimea sa în Poliţie. După ce un coleg l-ar fi păcălit că superiorii vor dărui un porc  de Crăciun, un agent de la Poliţia Rutieră Giurgiu a întocmit un raport care a ajuns pe masa comandantului unităţii. În document, agentul a spus că are o vechime în Poliţie de 4 ani şi, prin urmare, ar vrea un porc care să cântărească 160 de kilograme.

  „Am onoarea să vă expun următoarele: vă rog să aprobaţi repartizarea unui porc de Crăciun conform ordonanţei nr. 114/2018 din data de 17.11.2021. Având în vedere că am o vechime de 4 ani la Serviciul rutier Giurgiu, aş dori să aibă greutatea în jur de 160 kg. Faţă de cele expuse, rog dispuneţi” – a scris poliţistul în „Raportul” său datat 19.11.2021 şi adresat şefului Serviciului Rutier Giurgiu, potrivit Digi24.  În momentul în care comandantul a văzut acest raport, a demarat o anchetă şi acum se fac verificări prin care să-i identifice pe agenţii glumeţi. Dacă se ajunge la concluzia că aceştia au încălcat anumite regulamente interne, pot fi sancţionaţi.

  PTgwMCZoYXNoPWM4MDE2NjM3MTc3YWUyMWExYmI2OGYxNzk3NWQyM2M3.thumb

  Citeste mai multe pe: adevărul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.