Va „răsări” un bloc ANL la Semlac! Ordinul de începere a lucrărilor a fost emis, la mijloc de aprilie, de Agenția Națională pentru Locuințe

  de Dan Lazăr | 28 aprilie 2020, 1:46 PM | Recomandările editorilor | Semlac | Știri Arad

  0

  Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) a anunțat că a emis, acum câteva zile, ordinele de începere a lucrărilor pentru realizarea unor obiective de investiție situate în localități din trei județe vestice, inclusiv Aradul.

  În județul nostru se va construi un bloc ANL la Semlac, acesta urmând a avea 20 de apartamente, pe care le vor putea închiria tinerii din zonă. Tot astfel de blocuri vor apărea în localitățile: Călan (jud. Hunedoara) – 40 apartamente, Vulcan (jud. Hunedoara) – 33 apartamente și Sebeș (jud. Alba) – 22 de locuințe de serviciu.

  Blocul de la Semlac, ce va fi contruit pe un teren pus la dispoziție de primăria din localitate, va avea parter, două etaje și mansardă. Opt apartamente cu suprafața utilă de aproximativ 52 de metri pătrați, tot 8 cu suprafața utilă de aproximativ 57 de metri pătrați și altele patru cu suprafața de 54 de metri pătrați se vor regăsi în viitoarea construcție. Modelul de cerere pentru apartamente ANL poate fi găsit (și) pe siteul primăriei Semlac, la adresa: https://www.semlac.ro/model-cereri-pentru-bloc-anl/

  Proiectele sunt derulate de ANL, instituţie aflată sub autoritatea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin „Programul de construcții locuinţe pentru tineri, destinate închirierii” și prin Programul multianual „Construcţia de locuinţe de serviciu”.

  Semlac

  Localitatea Semlac este situată în sud-vestul Câmpiei Aradului, în lunca largă a Mureșului, la o distanță de 37 km față de municipiul Arad și are o suprafață de 8311 ha. Populația localității ce datează din anul 1256 număra la ultimul recensământ 3787 locuitori din care 80,8% erau români, 9,6% rromi, 3,6% maghiari, 3,6% germani, 1,1% slovaci, 0,7% ucrainieni și 0,6% alte naționalități și populație nedeclarată.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.