luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Va ieși din insolvență Fornetti România? Vânzări de peste 100 milioane de lei

  de Special Arad | 9 ianuarie 2015, 12:36 PM | Business

  0

  Lanțul de patiserii Fornetti România a trecut anul trecut pe profit, după vânzări care au depășit nivelul de 100 milioane lei, și speră să iasă din insolvență în acest an, planul de reorganizare urmând să fie finalizat la 31 mai.

  Compania, intrată în insolvență la finele anului 2011, a anunțat, într-un comunicat, că 2014 a fost primul an cu profit de la începutul procedurii de reorganizare, câștigul fiind estimat la 500.000 euro, potrivit Mediafax.

  Totodată, cifra de afaceri, pe piața internă și externă, s-a plasat la peste 100 milioane de lei. Potrivit informațiilor raportate la Ministerul Finanțelor, Fornetti România a avut în 2013 o cifră de afaceri de 70,5 milioane lei și pierderi de 5,6 milioane lei.

  Euroconsult SPRL a fost numită administrator judiciar al companiei Fornetti România, după ce Tribunalul Timișoara a admis pe 19 decembrie 2011, deschiderea procedurii generale de insolvență în cazul acesteia.

  Sursa: DailyBusiness.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.