duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  UVVG, prezentă la târgul educațional din Maroc

  de Special Arad | 30 noiembrie 2022, 12:12 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. În perioada 24-29 noiembrie, o delegație a universității UVVG Arad a participat la târgul educațional din Maroc. Participarea la acest eveniment s-a realizat la inițiativa Consiliului Național al Rectorilor din România, sub pavilionul „Study in Romania”, prin care se dorește promovarea universităților din țară.

  La acest târg, extrem de popular, au venit să stea de vorbă cu reprezentanții universităților prezente, aproximativ 6.000 de tineri, dintre care foarte mulți s-au arătat interesați de specializările facultăților din cadrul UVVG, în special medicină și administrarea afacerilor în limba engleză. Mai mulți absolvenți, care s-au întors acasă și lucrează în diferite domenii, au vizitat standul U.V.V.G., și au recomandat universitatea cu încredere celor apropiați și prietenilor, știut fiind faptul că mai mulți membri din aceeași familie, din generații diferite, au studiat la Arad.

  În cadrul acestui eveniment de anvergură, reprezentanții UVVG au avut ocazia să promoveze universitatea în Casablanca, El Jadida și Marrakesh, la discuții participând, în același context de promovare a imaginii României prin universitățile sale, Excelența Sa, ambasadorul României în Maroc, doamna Maria Ciobanu, și președintele Consiliului Național al Rectorilor din România, prof. univ. dr. Sorin Cîmpeanu.

  „Comunitatea studenților marocani ai U.V.V.G. este una foarte mare, și cu mulți dintre cei cu care ne-am întâlnit în Maroc, în această perioadă, ne vom întâlni la toamnă, în Arad, în calitate de studenți”, transmit reprezentanții universității arădene.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.