Am stat de vorbă cu Emanuel Abrudean – „dezvoltator personal” la evoClub Lipova

  de Raluca Medeleanu | 25 August 2014, 12:38 PM | Interviuri | Lipova

  2

  Clubul de Dezvoltare Personală „evoClub” a luat naștere la începutul lunii iulie, la Lipova.  Am stat de vorbă cu Emanuel Abrudean, unul dintre speakerii motivaționali ai clubului, un tânăr, la bază compozitor de muzică și sound designer, care vrea să se implice în viața culturală și socială a orașului Lipova.

  Special Arad: Care este scopul înființării clubului? Ce urmăriți prin sesiunile acestea?

  Emanuel Abrudean: Scopul clubului este să formăm o comunitate interesată de dezvoltare personală în orașul Lipova, să ne dezvoltăm abilitățile de comunicare și public speaking, să ne dezvoltăm aptitudinile de leadership și să aflăm informații valoroase din domeniul dezvoltării personale. 

  Special Arad: Participarea este gratuită?

  Emanuel Abrudean: Da, este „free of charge”. Nu convertim religios, nu nimic. Nu oferim sarmale gratis. Încercam să ne ajutăm pe noi și pe alți oameni de pe lângă noi.

  Special Arad: Tu cum ai ajuns să te implici în „evoClub”?

  Emanuel Abrudean: În club m-am implicat încă de la bun început, aflând de acest proiect chiar de la membrul fondator, Adrian Stepan. Am considerat că pot aduce acolo sfaturi utile în domeniul freelancing-ului, creativității artistice, productivității, motivației și nu numai. În același timp, am vrut să mă alătur unui mediu pozitiv și constructiv, probabil printre puținele de acest fel prezente în Lipova, un mediu care să mă poată ajuta și pe mine, profesional și personal vorbind.

  Special Arad: Care sunt planurile de viitor ale clubului?

  Emanuel Abrudeean: Dorim să ne implicăm și civic, pe viitor, în viața orașului. Să o animăm, cultural și social. Să ajutăm cât mai mulți oameni. Să creștem împreună cu ei. De fapt, chiar deviza clubului e „Creștem împreună”.

  Special Arad: Ce faci pentru Clubul de Dezvoltare Personală este doar din pasiune. Care este însă ocupația ta de bază?

  Emanuel Abrudean: Sunt compozitor de muzică și sound designer. Lucrez ca freelancer pentru clienți din toate colțurile lumii, iar de ceva timp și pentru câțiva clienți din România. E cumva meseria mea de bază, de aproximativ doi ani. Sunt axat pe compoziție de muzică cinematică, clasică contemporană, ambientală cu influențe minimaliste, dar compun și pe stil electronic, world, oriental. În general îmi place să explorez și să experimentez, tocmai de aceea nu zic „nu” la niciun fel de proiect până nu încerc să văd dacă îl pot duce la bun sfârșit.

   

  Weekendul acesta, Emanuel a susținut, la cea de-a șaptea sesiune, o prezentare dedicată dezvoltării tehnicilor de creativitate. Printre secretele care stau în spatele unei minți creative, care funcționează la randament maxim, pare-se că se numără activitățile sportive (desfășurate zilnic pentru a pune mintea în mișcare), deținerea unei agende pentru a nota mereu orice idee, neîncetarea de a învăța mereu lucruri noi… Dar nu voi continua cu divulgatul pentru că, dacă sunteți interesați, puteți participa la sesiunile organizate de „evoClub” la Centrul Recreativ Lipova, în fiecare sâmbătă, începând cu ora 17:00 și să aflați mai multe voi înșivă.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.