duminicã, 24 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  UVVG – Facultatea de Științe Socio-Umane și Educație Fizică și Sport

  de Special Arad | 25 iulie 2023, 5:11 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. Din anul 1994 și până astăzi, colectivul facultății a investit, și continuă să o facă, puternice energii sufletești pentru promovarea învățământului de calitate și a exigenței în cercetare. Numită, de-a lungul timpului, prin natura unor modificări administrative, Facultatea de Ştiinţe Umanist-Creştine, Facultatea de Științe Umaniste, Politice și Administrative sau, în ultimii ani, Facutatea de Științe Socio-Umane și Educație Fizică și Sport, aceasta și-a păstrat, în timp, identitatea distinctă și rolul specific în cadrul structurii polimorfe a universității noastre, așa cum a fost aceasta făurită prin puterea vizionară a celui care a întemeiat-o, regretatul prof. univ. dr. Aurel Ardelean, rector fondator și președinte al Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad. Domnia sa a construit temeinic, alături de un corp academic de reală vocație, fundația unei facultăți care validează, prin activitatea sa, crezul lui Vasile Goldiș, așezându-se la intersecția determinărilor istorice, cu actualitatea.

  Oferta educațională a facultății cuprinde 6 programe de studii de licență: Educație Fizică și Sport, Limbi Moderne Aplicate (engleză, franceză, germană), Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar (Arad, Baia Mare, Satu Mare, Zalău), Psihologie, Relații Internaționale și Studii Europene (Satu Mare) și Studii de Securitate; 3 programe de studii de master: Management Educațional, Managementul Organizațiilor și Activităților de Sport, Psihologie Clinică și Psihoterapii.

  Pentru mai multe detalii despre specializări și cursuri – AICI.

  Până în data de 28 iulie 2023, ora 17,00, candidații se pot înscrie pentru examen pe platforma online, iar examenele de admitere vor avea loc conform programului (AICI).

  Despre Facultatea de Științe Socio-Umane și Educație Fizică și Sport puteți afla și din materialul video:

  Dragi viitori studenți, vă așteptăm să fim colegi, iar dumneavoastră, dragi părinți, vă promitem că vom avea grijă de copiii voștri ca și când ar fi din familia noastră. U.V.V.G. Arad se pregătește să încheie acest an universitar și să pornească în anul universitar 2023-2024 împreună cu voi!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.