„Dialoguri universitare” cu maestrul Dorel Vișan, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad

  de Special Arad | 9 March 2023, 6:24 PM | Cultură

  0

  Comunicat. Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad anunță începerea unei serii de evenimente intitulate „dialoguri universitare”, primul fiind programat vineri, 10 martie 2023, de la ora 19:00, în sala mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad, unde actorul și regizorul Dorel Vișan este invitat special (foto, stânga).

  „UVVG Arad anunță cu mândrie primul eveniment din seria Dialoguri Universitare by UVVG Arad, care va avea loc pe data de 10 martie 2023, ora 19.00 la sala mare a Teatrului Clasic Ioan Slavici din Arad. Invitatul special este maestrul Dorel Vișan, care va oferi un recital excepțional de poezie intitulat Cântece de Glas și Toacă.

  De asemenea, va avea loc un moment artistic special susținut de către Corul Psaltic Sfântul Ioan Damaschin al Arhiepiscopiei Aradului sub îndrumarea dirijorului Pr. Prof. Gabriel Streulea. Evenimentul inițiat de către doamna rector, prof. univ. dr. habil. Coralia Cotoraci, este moderat de George Grigoriu.

  Nu rata șansa de a petrece o seară minunată de poezie, dialog si muzica!

  Vino să te bucuri de acest eveniment excepțional și să trăiești o experiență unică!

  Accesul la eveniment este gratuit, pe bază de invitație”.

  Mai multe detalii se pot primi la Universitatea de Vest Vasile Goldiș din Arad, sau la Centrul Cultural Județean Arad – care este coorganizator.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.